Dåligt med gamla avsnitt

Jag borde sova nu, men det är svårt att somna efter en sen träning. Då är det ändå den tidiga träningen idag, på torsdagar slutar träningen kvart i tio. Annat är det på tisdagar då den slutar klockan elva. Det är väldigt sällan man sover innan halv två på träningskvällar. Men idag ska jag försöka somna innan halv ett. Ska bara se klart på Scrubs, när det är slut släcks lampan. Det är reklampaus nu så det är nog bara en kvart kvar. Jag är faktiskt ganska trött.

Igår började mamma sticka, det ska bli en present till någon så det är lite hemligt. När jag såg att mamma stickade så ville jag också sticka. Men det såg mycket lättare ut än vad det är. Jag har trasslat ihop garnet sjutton gånger och stickat ungeför tjugotre maskor, fick avsluta mitt i ett varv för jag trasslade till det. Ska be mamma om hjälp imorgon.

Imogron ska vi på middag hos min kusin som fyller tjugo år nästa vecka. Han vill ha en skjorta, vilket jag tycker är lite tråkigt att köpa till en tjugoåring. Men han ska få en skjorta ändå, kanske blir det något mer. Det blir jag som får sköta inhandlingen av dessa presenter, då får jag ju bestämma hur skjortan ska se ut. Vill hitta en rutig, en sådan som sångaren i scotts hade i ett program av dansbandskampen.

Jag tycker att det är tråkigt att kanal sex visar samma Scrubs-avsnitt flera gånger. Det som visas nu har jag förmodligen sett sju gånger, bara på kanal sex.

Bra att det är inte är en uppgift som ska lämnas in till min svenskalärare,
det hade förmodligen inte blivit ett högt betyg.                                   // Linda

vuxet med tandställning

Det har blivit ett hack i min högra framtand uppe och när jag biter ihop hakar det fast i tandställningen nere. Jag tänkte att jag ska nog ringa till tandläkaren, men jag ska till tandregleringen på måndag så jag kan vänta.

Jag fick post idag, jag kommer ihåg när man var liten och tyckte det var så roligt att få post i brevlådan. Nu för tiden får man bara tråkiga brev, kontoutdrag från nordea så man ser hur mycket pengar man har slösat de senaste halvåret eller som idag, från tandläkaren. Ska till folktandvården i mars och få information om att tandvården sluta vara gratis efter det år man fyller nitton. Vuxenpoäng! Fast sen när jag tänker efter så kommer jag ju faktiskt ha tandställning tills jag är minst tjugo år så det blev nog inga vuxenpoäng för mig på den punkten.

Nu är det sent, jag har svårt att varva ner efter träningarna. Så därför är det skönt att vi brukar börja vid halv ett på onsdagar men imorgon ska SYV informera om högskolan klockan tio. Det är ganska viktig information ändå, men det är tråkigt att våran SYV inte kan det hon pratar om.

Nej, nu ska jag sluta tänka på meningsuppbyggnader och försöka sova.


                                       // Linda
                       

TT - TisdagsTv

Det är tråkigt att kolla på hockey när det är andra lag än timrå som spelar. Det är inte alls lika spännande.
Men idag hejar jag på HV71 och Skellefteå, pappa har kollat på tabellen hela dagen och räknat poäng fram och tillbaka och kommit fram till att det är bäst för timrås del om Brynäs och Djurgården förlorar. Men jag tror att det är bäst om Skellefteå och Djurgården spelar lika, eller att Djurgården vinner idag och förlorar på torsdag. Linköping håller jag också på idag, men det är av andra anledningar.

                       
Jag ska åka på träning om 32 minuter.

Nu är det mästarnas mästare, en halvtimme försent, för att svt skulle visa något som handlade om att Viktoria och Daniel har förlovat sig. Bara för att dom bestämde sig för att förlova sig just nu så kommer jag missa slutet på mästarnas mästare.


                         // Linda

Förlovning

På förstasidan på text-tv står det "Viktoria och Daniel förlovar sig, brölloppet planeras sommaren 2010". Är det verkligen den största nyheten idag? Svt-text tycker det i alla fall.                // Linda

Snygg

Ordet snygg är allmänt fult tycker jag. Det låter så dåligt när man använder det i en mening. Tex. "sluta va så snygg" låter ju jättefult. Då är snygging bättre i så fall. Så de kör vi på istället. Som typ 93an i hudik, han är en rikitig snygging.


Förövrigt så gillar jag inte mitt bloggnamn.. men är man sist med att skaffa blogg får man skylla sig själv.


                  // Linda

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0