Bankaffärer

Jag behövde visst inte springa in på banken för att sälja aktierna.
Kunde göra det över internet.

Smidigt!

Men då har jag ingen anledning att åka in till stan imorgon...

BIM

Idag var det en bra dag, i alla fall eftermiddagen!
För då fick jag vg på mitt muntliga nationella prov i svenska b och jag fick ett batteri till min dator, så nu är min laptop bärbar igen!

Förmiddagen var inte lika bra men det vägdes upp av de senare händelserna.

Imorgon är jag ledig, då har jag massor av saker att göra.
Jag ska :
- Kliva upp tidigt och skjutsa ida till praktiken. 
- Åka till banken och sälja aktier så jag har råd att åka till stockholm om två veckor.
- Städa rummet...
- Lämna in telefonen på lagning..
- Kanske plugga lite
- Luncha på body in motion?

Sista punkten verkar definitivt mest intressant, med tanke på vad jag såg där idag!


Nu ska jag färga håret på mamma!

Hade lovat, nästan

Jag hade ju nästan lovat att skriva om E.M.D idag, men jag har inte haft tid att varken skriva eller lägga in bilderna på datorn.
Jag har nämnligen varit hos Emma och ätit middag, spelat singstar, fått musik och One Tree Hill-avsnitt! Men jag kan ju skriva lite om E.M.D nu.

Jag stod längst fram, ungefär i alla fall.


Nu ska jag lägga in musiken på datorn och få över den till mobilen.
Det blir nog ett One Tree Hill-avsnitt innan jag somnar också!Ny väska

Jag behöver en ny väska!

Denna väska skulle jag inte säga nej till. Den skulle vara perfekt på sm-finalen!
-För i år vinner aik.

Beroende

Oj, nu var det längesen. Jag som tyckte jag höll i det här så bra! Men då blev det sportlov och jag blev av med mitt beroende, om man nu kan kalla det beroende efter tre inlägg?

Men nu har jag tänkt att bli beroende igen!

En sak är ganska intressant, jag har haft 1-2 läsare om dagen även fast jag inte har bloggat något, kan det vara Ida W kanske?

Denna veckan har det varit provträningar på Innebandyn. Det är roligt att se nya människor, även fast det inte var så många som kom. Förra veckan hade vi spelarmöte, då berättade Erik vilka som skulle komma och provträna. Inte ens hälften av dem kom. Men det var roligt ändå, det har varit ganska skönt att träna lite, jag har ju inte tränat så mycket på sista tiden. Jag var inte alls sugen på innebandy i tisdags, men när jag väl stod där med klubban i händerna och sköt var det helt okej, faktum är att jag längtade lite till serien drar igång igen. En till rolig grej är att jag har spelat med Emma båda träningarna i veckan. Det har funkat bra! Det är så lätt att spela med Emma, för hon rör sig så bra. Det är bara för mig att försöka leverera passningar så bra som möjligt så hon kan skjuta.


Imorgon ska jag skriva om E.M.D, de var på Birsta idag och sjung. Självklart stod jag längst fram!

Nu ska jag försöka sova.
-Då ska man inte lyssna på musik som Visit To Vienna. 

Storätande hockeyspelare

Idag åt jag på McDonald's med Paulina. Precis när vi hade parkerat och klivit ut ur bilen kom det en enormt stilig bil i 500 000 kroners klassen, minst. Jag tänkte inte mer på det. Men när jag stod i kön märkte jag att det va två killar som jobbar som hockeyspelare, i Timrå. Dom båda hamnade bakom mig i kön. Jag blev lite uppspelt, jag blir alltid det när jag ser kändisar, om man nu kallar hockeyspelare för kändisar. Jag kallar dom det i alla fall. Vi betalade, gick och satt oss vid ett bord.
Jag och Paulina satt oss vid ett långt bord som man kan sitta flera olika sällskap vid, vi satt i ena änden. Dom båda Timråspelarna satte sig vid andra änden. Då blev jag ännu mer uppspelt. Sen såg jag vad var och en av dom skulle äta, tre Big Mac, en McFeast och en cheesburgare, det kallar jag storätare. Jag begriper inte hur dom orkar äta så mycket. Men om man tänker lite, så gör dom faktiskt av med rätt så mycket också. Jag blev som förstummad när dom satt sig vid samma bord som oss, även om det var ca 5 meter mellan dom och oss. Jag tittade ihärdigt på dessa killar och la märke till att båda saknade framtänder.
Jag undra hur svårt det är att äta hamburgare utan framtänder. Och hur ont det gör att få tänderna utslagna av en puck, förmodligen ganska ont, jag vet ju nästan hur ont det gör att dra en tand utan bedövning.Dagens bravader

                          // Linda

RSS 2.0